بسمه تعالی

به حمد خداوند متعال امسال نیز دبیرستان شرافت در نیمه دوم مهر ماه مقدمات برگزاری انتخابات شورای دانش‌آموزی را فراهم نموده و به همین منظور در تاریخ 95/07/28 ثبت نام از دانش آموزان فعال و مشتاق جهت نامزدی در انتخابات شورای دانش‌آموزی آغاز گردید. پس از ثبت نام، ستاد شورا در مدرسه که متشکل از مدیر مدرسه (جناب آقای احمدوند) و معاون پرورشی (آقای شمس) و  معاون آموزشی مدرسه(جناب آقای صفاری) و دو نفر از دانش آموزانی که سال گذشته عضو شورای دانش آموزی بودند، تشکیل شد؛ این ستاد طی جلساتی چگونگی برگزاری انتخابات، نحوه تبلیغ نامزد ها، مهلت تبلیغات و نحوه برگزاری انتخابات را مورد بحث و بررسی قرار داد؛ همچنین در این جلسات اعضای هیأت اجرایی انتخاب شدند و شرح وظایف آنها مشخص و آموزشهای لازم به آنها داده شد.

دانش‌آموزان نامزد شده تا 2 روز پیش از برگزاری انتخابات تبلیغات خود را در مکان های تعبیه شده انجام دادند و در روز شنبه 95/08/01 سر صف خود را به دانش آموزان مدرسه معرفی کرده و شرحی از اهداف خود در صورت برگزیده شدن در شورا را برای آن ها ارائه دادند.

معاون پرورشی در این ایام مشغول نظارت بر تبلیغات نامزدها و تهیه برگه های تعرفه رای گیری و آماده نمودن صندوق های رای بود.

در تاریخ 95/08/03 راس ساعت 9 صبح هیات اجرایی به همراه ستاد انتخابات فعالیت خود را آغاز کرده و با دعوت از همه دانش آموزان برای شرکت در انتخابات، مراسم رای گیری آغاز شد. پس از رای گیری آرا مورد شمارش قرار گرفت و 9 نفر عضو اصلی و 2 نفر عضو علی البدل انتخاب و به دانش آموزان معرفی شدند.

پس از برگزاری انتخابات و شمارش آرا جلسه شورای دانش آموزی با حضور مدیر و معاونین مدرسه تشکیل و طی آن اعضای شورا به کادر اجرایی دبیرستان معرفی شدند؛ در این جلسه جناب آقای احمدوند در مورد اهداف مدرسه، دورنمای فعالیت های دبیرستان و فعالیت هایی که در جهت پیشرفت هرچه بیشتر در زمینه های علمی، فرهنگی و... صورت گیرد سخنانی ایراد فرمودند و تمامی حاضرین در جلسه هم پیمان شدند که تمام تلاش خود را برای اعتلای روزافزون دبیرستان و دانش آموزان آن به کار گیرند.

اسامی منتخبین انتخابات شورای دانش آموزی دبیرستان پسرانه شرافت سال تحصیلی 96-95

علی                   الفتی