ویژگی هایی که شرافت را بین مدارس منطقه بهترین کرده است:

1- مدیریت آگاهانه و دلسوزانه

دبیر نام آشنای کرج و حومه (حسین احمدوند) که با کوله باری از تجربه، هدایت سیستم آموزشی را عهده دار شده اند و با تاسیس و راه اندازی شرافت گوشه ای از نیازهای منطقه را برطرف نمودند. همچنین با تلاش بسیار خود دبیرستانهای شرافت به سیستم های مدارس هوشمند مانند: 1.هوشمند ساز مدارس که با استفاده از آن دبیران میتوانند از صفحه ی کامپیوتر خود به عنوان تخته و از قلم نوری مخصوص آن به عنوان گچ یا ماژیک استفاده نموده و از قابلیت فراوان این سیستم (مانند:ضبط مطالب آموزشی خود به صورت فیلم یا عکس در فرمت های دلخواه و یا pdf با طراحی دلخواه و save و استفاده ی مجدد از فایل آموزشی خود در کلاسهای مشابه و...  ) استفاده کنند, 2. سیستم ارسال پیام کوتاه,3.وب سایت و ...  مجهز نموده و با تدریس ریاضیات، علاقه خاصی به این درس در بین دانش آموزان ایجاد نموده اند.

2- حضور اساتید حرفه ای و دلسوز
که غالبا از مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی انتخاب شده و با حضور موثر خویش اعتبار دو چندانی به مجموعه بخشیده اند.

3- فضایی متفاوت و شکیل با سالن و کلاسهای استاندارد

4- استفاده از سالن ورزشی سرپوشیده