شرافت دبیرستانی متفاوت

دبیرستان غیردولتی شرافت در تابستان 1383 فعالیتهای خود را در واحد پسرانه آغاز کرد که در اولین سال تحصیلی (84-1383) با جذب 74 دانش آموز در پایه های اول و دوم (دو کلاس در پایه اول و یک کلاس در پایه دوم ریاضی ) حرکتی جدید را در سیستم آموزش منطقه به خصوص در بین مدارس غیردولتی پایه ریزی نمود. در سال تحصیلی بعدی (85-84) تعداد دانش آموزان این مدرسه به 125 نفر رسید و در سال بعد علاوه بر اینکه تعداد دانش آموزان واحد پسرانه به 165 نفر رسید واحد دخترانه نیز  راه اندازی شد البته با 28 نفر دانش آموز که همین تعداد در سال بعد به 75 نفر رسید. در سال تحصیلی 86-85 اولین دوره دانش آموزان شرافت فارغ التحصیل  و در بین 21 نفر فارغ التحصیلان پسرانه، 5 نفر در دانشگاه های دولتی پذیرفته شدند که اسامی آنها به ترتیب زیر است:

1- محسن لالجینی- رتبه 533- مهندسی مکانیک دانشگاه تهران
2- میلاد عابدینی- رتبه 730- مهندسی عمران دانشگاه تهران
3- محمد امیرکافی- رتبه 1293- مهندسی برق دانشگاه خواجه نصیر
4- سید سروش شریفی اصل- رتبه 2900- مهندسی مواد دانشگاه بین المللی قزوین
5- علی ابوالحسنی- رتبه 6500- مهندسی برق دانشگاه صنعتی همدان

البته سایر دانش آموزان نیز در رشته های مختلف در دانشگاه های دولتی و آزاد در همان سال قبول شدند که در نوع خود کم نظیر بود. از آن سال تا کنون هر ساله تعداد زیادی از فارغ التحصیلان شرافت در دانشگاه های معتبر ایران عزیزمان قبول شده اند که اسامی برخی از ایشان به ترتیب زیر می باشد:

1- کوروش حیات بینی.....مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت
2- سعید مهدوی.....مهندسی برق شهید عباسپور
3- یاشار سبزعلی.....مهندسی عمران شهید عباسپور
4- شیما دهقانی.....حسابداری دانشگاه تهران
5- سمیه پیشه ور.....مهندسی الکترونیک دانشگاه شریعتی
6- ناهید درویشوند.....مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران
7- پیمان المیری.....مهندسی صنایع دانشگاه قم
8- علیرضا علی باروتی.....ریاضی محض دانشگاه علم و صنعت
9- عباس یاری.....مهندسی مکانیک دانشگاه زنجان
10- مهکامه زراستوند.....پزشکی دانشگاه بیرجند
11- زهرا کلانتری.....پزشکی دانشگاه زنجان
12- محسن کلاگر.....مهندسی مکانیک دانشگاه زنجان

جهت مشاهده کلیه پذیرفته شدگان کنکور سراسری و آزاد دبیرستان شرافت اینجا کلیک نمایید.