معرفی جناب آقای حسین احمدوند

مهندس حسین احمدوند، دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی ترافیک،  مؤسس و مدیر دبیرستان های غیردولتی شرافت در فردیس می باشد. از سال 87 به عضویت شورای هماهنگی مؤسسین مدارس غیردولتی ناحیه2 کرج درآمد و از سال 91 تا کنون با نظر مساعد و انتخاب اعضای این شورا، به عنوان رئیس شورای مؤسسین مدارس غیردولتی منصوب شد. مهندس احمدوند که متولد سال 1349 تویسرکان است از سال 1368 به واسطه پذیرش در دانشگاه خوارزمی کرج به فردیس نقل مکان کرد و از سال 71 به عنوان مدرس ریاضیات مشغول به کار شد. ثمره سالهای طولانی تدریس، تربیت و پرورش بیش از 15 هزار دانش آموز در مقطع دبیرستان و هزاران دانشجو در سراسر کشور است که بسیاری از آنها به کسب افتخارات جهانی و ملی نایل شده اند.

کسب مدال طلا در المپیاد جهانی سال 1998 میلادی در ایتالیا توسط صادق دبیری، کسب رتبه سیزده کنکور سراسری سال 84 توسط امیرحسین آزادی، رتبه سوم کنکور سراسری سال 85 توسط مهدی عسگری، رتبه پنجم کنکور سراسری سال 86 توسط محمد عسکری، رتبه 10 کنکور سراسری سال 95 توسط ابوالفضل جوادی راد و دهها رتبه یک رقمی، دو رقمی، پزشکی و مهندسی را می توان به عنوان بخشی از تلاش ها و موفقیت های ایشان در آموزش و پرورش جوانان برشمرد.

مهندس احمدوند در سال 83 نیز با تاسیس دبیرستان شرافت در فردیس تلاش کرد تا بستری مناسب را جهت ارتقاء سطح آموزشی و فرهنگی دانش آموزان این منطقه فراهم سازد و اکنون سه دبیرستان غیردولتی با 400 دانش آموز دختر و پسر در این شهرستان فعال است.